Wat betekent dit voor u?

Per 1 september 2019 stopt ISDN bij KPN en alle andere aanbieders. ISDN wordt volledig vervangen door VoIP, ook wel bekend als internetbellen.

Waarom stopt ISDN?

Heel veel bedrijven zijn al overgestapt naar alternatieven zoals bellen via internet. Prijstechnisch is ISDN gewoonweg niet interessant, gezien de kosten ten opzichte van het aantal gebruikers. KPN heeft dus besloten om de dienst niet meer aan te bieden aan de kleine groep die nog wel ISDN gebruikt.

Inbraak doormelden via IP

Bij toepassing van IP / GPRS-module voldoet de inbraakbeveiliging volledig aan de regel-geving. De verbinding is end to end gecertificeerd. De verbindingen (IP / GPRS) worden over en weer bewaakt. Bij uitval van één van de verbindingen heeft u een back-up met de andere verbinding.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden van doormelden van uw inbraaksysteem. De situatie na 1 september 2019 is voor u van belang, omdat daarna de doormelding van uw inbraaksysteem mogelijk niet meer zal functioneren.

Blijf bereikbaar voor uw klanten!

Hillsafety informeert u graag over oplossingen voor telefonie, welke ook na 1 september 2019 blijven functioneren. Wij bieden oplossingen middels hosted telefonie, waarbij u tevens meer functionaliteiten, flexibiliteit en gebruiksgemak zult hebben dan met de huidige ISDN oplossingen.

Voor meer advies neem contact op met één van onze adviseurs welke bereikbaar zijn via:
0172-418728 – optie 1 voor afdeling commercie.