Hillsafety zoekt een leerling monteur met ambitie!

Heb jij een vooropleiding binnen de elektrotechniek en wil jij meer? Dan kunnen wij jou een uitdagende functie bieden waarin je jezelf verder kunt ontplooien.

Functie eisen:

Minimaal MBO opleiding, ervaring stellen wij op prijs. Je dient goed Nederlands te spreken en je netjes te kunnen presenteren bij klanten.

Korte beschrijving:

Ben je iemand die graag zelfstandig maar ook in teamverband werkt? Wil je graag verder met jouw carrière en dus ook meer leren? Vindt je het prettig dat je steeds weer op andere plekken in de randstad werkt? Dan willen wij graag kennis met je maken. Dagelijkse werkzaamheden: Bij bedrijven en particulieren aanleggen en onderhouden van installaties.

Functie omschrijving:

Monteur voor installatie en onderhouden van inbraak- en brandbeveiliging, telefonie en data.

Bedrijfscultuur:

Hillsafety maakt deel uit van de PBT Holding en bestaat dit jaar 25 jaar. Wij zijn één van de regionale marktleiders op het gebied van beveiligingssystemen. De organisatie bestaat uit een jong en dynamisch team, flexibel en altijd klantgericht. Hillsafety kenmerkt zich door zijn brede kennisniveau en scholingsmogelijkheden. Wij leveren beveiligingsconcepten aan zowel het particuliere segment (woonhuizen) als ook aan bedrijven, winkelketens en scholen.

Arbeidsvoorwaarden:

Full time dienstverband, de CAO Klein metaal is van toepassing.

Interesse?

Stuur dan je CV en motivatie t.a.v. dhr. J. Kalkman
naar: info@hillsafety.nl
of bel met 0172 – 418 728